top of page
Dog Wash

Je hond in bad ... Een waar plezier!

 

Je hond wassen is soms hoognodig, maar thuis is dat een hele uitdaging ...

 

Hondlief komt schoon en zacht uit bad. Het baasje voelt zich daarentegen stijf van zich over het lage bad te buigen, zijn haar is in de war en zijn kleren zijn doorweekt. Bovendien ruikt de badkamer erna vaak niet zo fris en ziet ze eruit als een slagveld.

 

We zijn oprecht begaan met de band tussen jou en je hond. Daarom bieden veel Poils & Plumes-winkels een aangename en aangepaste dogwashruimte aan: een bad op de juiste hoogte, water met de juiste temperatuur, kwaliteitsproducten en een krachtige waterblazer en droger. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je hond een fijne wasbeurt te geven.

 

Vraag info bij een Poils & Plumes-verkooppunt naar keuze om te weten te komen of er een dogwash-infrastructuur aanwezig is, en of die via de winkel toegankelijk is of een aparte ingang heeft. Het personeel zal je ook meer vertellen over de openingsuren, de aanwezigheid van een muntautomaat, over het gebruik van muntjes die je in de winkel moet kopen, over de verplichting om een afspraak te maken en ga zo maar door.

Een fijn bad toegewenst aan je hond!

dogwash-grid.gif
dogwash-splash.gif
shutterstock_302753480détouré.gif

POILS & PLUMES DOGWASH

bottom of page